Închide

Dezastru pe drumurile din Cluj, pe al doilea cel mai periculos drum din județ în doar câteva ore au fost sancționați peste 20 de șoferi

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 05, 2021 0 344

Dezastru pe drumurile din Cluj, pe al doilea cel mai periculos drum din județ în doar câteva ore au fost sancționați peste 20 de șoferi.

Polițiștii rutieri din Cluj au descins ieri pe un tronson de pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, DN1C. În doar câteva ore s-a lăsat cu aproape 30 de amenzi – mai exact 27, plus alte patru pe un al doilea tronson din zonă.

Astfel, aceștia au descins pe tronsonul de drum Jucu – Răscruci -Bonţida şi pe DN 16, pe tronsonul Apahida – Mociu. Aici au fost depistaţi 26 de șoferi care se deplasau cu o viteză neregulamentară, iar faţă de 11 dintre aceştia a fost luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, ca urmare a depăşirii vitezei legale cu peste 50 km/h.

Totodată, poliţiştii au depistat pe DN1C un șofer în timp ce efectua o depăşire neregulamentară, acestuia fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile. Alți patru șoferi au fost amendați pentru alte abateri la trafic.

Amintim, DN1C e al doilea cel mai periculos drum din Cluj după DN1E60, cu cele mai multe accidente grave și mortale din întreg județul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu