Închide

Despăgubiri pentru locuitorii din Florești, afectați de avaria la magistrala de alimentare cu apă

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - apr. 14, 2023 0 394

Reprezentanții Primăriei Florești, alături de reprezentanții Poliției Locale, I.S.U. Cluj și Compania de Apă Someș-Cluj au reușit să oprească scurgerea de apă care a avut un debit foarte mar, având în vedere avaria la conducta magistrală de alimentare cu apă de pe strada Tăuiului, produsă în jurul orei trei noaptea.
„Am primit asigurări de la aceștia că alimentarea cu apă pe raza comunei Florești nu va fi afectată. Reprezentanții Companiei de Apă Someș-Cluj sunt pe teren și împreună cu persoanele afectate de inundațiile cauzate de scurgerile de apă fac o evaluare a pagubelor. Am fost asigurat că aceștia vor fi despăgubiți.
Le mulțumesc celor de la Compania de Apă Someș-Cluj pentru promptitudinea cu care au răspuns acestei situații și îi asigur pe toți cei afectați că îi vom asista în orice demers va fi nevoie”, a spus primarul din Florești. Bogdan Pivariu, care a participat la acțiunea întreprinsă de cei de la Compania de Apă.
Mai multe gospodării au fost inundate, în noaptea din 13-14 aprilie iar oamenii au sunat la 112 să ceară ajutorul pompierilor.
Detalii: VIDEO Inundații masive pe două străzi din Florești, după o avarie la magistrala de apă. Aproximativ 30 de locuințe au fost afectate

Nici un comentariu

Scrie un comentariu