Închide

Deputatul liberal Sabin Sărmaș invită și USR-ul să vină să-l susțină pentru Primăria Cluj Napoca

ActualitateAdministrațiePoliticaTop News by Luminiţa Silea - mart. 03, 2024 1 409

Partidul Forța Dreptei Cluj a anunțat că va susține candidatura independentă a deputatului Sabin Sărmaș, în nu însă si USR-ul cu care formațiunea condusa de Ludovic Orban se afla în alianță la nivel central.

Sărmaș atrage atenția că o împărțire a voturilor la Cluj Napoca între USR și Forța Dreptei nu va face decât sa-l avantajeze pe Emil Boc.

El afirmă că se pliază pe așteptările electoratului USR si face apel ca și această organizație de partid să i se alăture.

”Ce va decide Alianța Dreapta Unită, cât timp Forța Dreptei mă susține ca independent nu știu. Am primit susținerea aceasta fără condiționarea de a mă înscrie în partid. Au spus: „Noi, Forța Dreptei, pentru a maximiza șansele de a câștiga Primăria Cluj-Napoca vom susține pe Sabin Sărmaș, candidat independent”. Eu invit în continuare toate partidele care își doresc cu adevărat o evoluție bună pentru Cluj să ni se alăture! Am foarte mult electorat în rândurile electoratului USR. Și e firesc! Sunt IT-ist la bază, sunt inginer de profesie. Am făcut o companie, și asta mă suprapune mult peste electoratul USR. N-aș vrea să ne transformăm într-o turmă de iepuri pentru Emil Boc. Nu e bun, desigur, nici modelul PNL cu PSD, în care înghițim o roabă de broaște, numai să fie bine pentru o grupare restrânsă. Dar nici lipsa de realism, în care spargem voturile celor care își doresc o schimbare și o salvare a Clujului nu e o soluție!”, a arătat Sabin Sărmaș.

Forta Dreptei este prima formațiune politică care a anunțat oficial că-l susține pe Sabin Sărmaș pentru Primăria Cluj-Napoca.

“În urmă ședinței din 29 februarie 2024, Biroul Județean al Forța Dreptei Cluj, a stabilit că, pentru primăria municipiului Cluj Napoca, va susține candidatul independent Sabin Sarmaș. S-a decis accelerarea selecției candidaților Forța Dreptei Cluj pentru alegerile locale, precum și intensificarea negocierilor cu partenerii de alianță (USR și PMP). Vom milita pentru pentru identificarea și susținerea candidaților cu cele mai bune șanse și alcătuirea de liste comune în toate UAT-urile, care să maximizeze rezultatele Alianței Dreapta Unită. Administrația clujeană, veche de 20 de ani, chiar dacă a funcționat mai bine ca în sudul țării, acum este total depășită. Ruginită. Mucegăită. Cu un Emil Boc care se contrazice de la o declarație la alta, atunci când se referă la prioritățile Clujului, un Emil Boc plictisit, obosit, hăituit care parcă vrea să fugă. Fie Președinte, fie Comisar. Orice. Un Emil Boc care pare mai mult obligat să candideze. Administrația clujeană și-a atins limitele. Clujul nu trebuie să rămână în urmă. Clujul merită și trebuie să meargă mai departe”, a transmis Forța Dreptei.

 

 

Un comentariu

  1. cert este faptul ca participarea lui sarmas cu a lui baltaretu in paralel il face pe pitic sa jubileze. Opozitia la regimul utc-ist instituit de bLoc trebuie sa aibe un singur candidat care sa polarizeze toate resursele, altfel este totul in zadar.

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.