Închide

Deputatul clujean Steluța Cătăniciu se alătură Partidului Puterii Umaniste și preia conducerea organizației București

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - iun. 29, 2020 12 422

ALDE, formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu mai pierde un parlamentar, după ce și senatorul Marius Nicoară a revenit în PNL.
Deputatul Steluța Cătăniciu, care conducea organizația ALDE Cluj, se alătruă începând de astăzi Partidului Puterii Umaniste, în spatele căruia se află omul de afaceri Dan Voiculescu.
Potrivit comunicatului de presă transmis de PPU, Cătăniciu va prelua conducerea filialei București a PPU.
„Aflată acum la al doilea mandat de deputat, devine al șaptelea parlamentar al PPU (social-liberal) și se alătură Grupării Umaniste din Parlament, din care deja fac parte deputații Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu, Dorel Căprar, Andrei Gerea, Eugen Durbacă și senatorul Teodor Meleșcanu. Deputatul clujean este o personalitate care niciodată nu abdică de la principiile sale. Elocvent în acest sens este un episod din 2015, când a demisionat din Comisia Juridică a Camerei Deputaților în semn de protest, după ce a fost validată propunerea Cristinei Guseth pentru ministerul Justiției, care la audierile din comisiile parlamentare s-a prezentat complet nepregătită”, se precizează în comunicatul de presă transmis de PPU.

„Alături de colegii mei umaniști, cu unii dintre ei chiar am mai colaborat în trecut, îmi doresc să aducem o contribuție semnificativă, prin inițiative legislative și proiecte concrete, prin care să răspundem la cât mai multe dintre nevoile românilor. Am găsit aici, la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), o preocupare reală pentru oameni, pentru categoriile sociale vulnerabile, pentru clasa de mijloc, pentru toți românii”, a transmis și Steluța Cătăniciu, printr-un comunicat de presă.

12 comentarii

Scrie un comentariu

  • Articole similare