Închide

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu admite că va candida de la Buzău: „Am fost adoptat!”

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - oct. 17, 2020 0 272

Emanuel Ungureanu a confirmat, sâmbătă, informația potrivit căreia va candida, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, de pe listele USR-PLUS Buzău. Printr-o postare pe facebook, a anunțat: „Am fost adoptat!”.

Ungureanu afirmă că ar fi primit invitația din partea colegilor din Buzău, să dechidă lista candidaților pentru Camera Deputaților.

Potrivit informațiilor Actual de Cluj, nu toți membrii din conducerea USR-PLUS Buzău sunt mulțumiți de faptul că Ungureanu a fost parașutat în județul lor, pe un loc eligibil pentru Camera Deputaților.

Remintim că la selecția internă din USR-PLUS Cluj, Emanuel Ungureanu s-a poziționat de abia pe poziția 5, conisderată neeligibilă pentru un mandat în Parlament.

Echipa lui Dan Barna l-ar fi susținut pe Ungureanu să intre pe un loc eligibil într-un alt județ, Buzăul fiind considerat cel mai potrivit în sensul acesta, având în vedere că membrii Alianței USR-PLUS din acest județ nu au reușit să ajungă la o înțelegere în privința desemnării propriilor candidați.

„Pe ultima sută de metri, la Biroul Național a ajuns o listă scrisă cu pixul din partea USR Buzău, iar Ungureanu se afla pe primul loc la Camera Deputaților”, a spus o sursă pentru G4Media. Situația a fost tranșată în Biroul Național de echipa președintelui Dan Barna, care a votat în favoarea menținerii lui Ungureanu pe lista respectivă.

Ce spune Ungureanu?

„Am fost adoptat. La invitația colegilor din filiala USR-PLUS Buzău voi deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților. Alături de colegul meu de la Plus Buzău, Mihai Moraru, locul 1 pentru Senat, vom construi o echipă puternică care să reprezinte interesele cetățenilor din acest județ. Voi rămâne o voce puternică care apără interesele pacienților din Buzău, Cluj sau orice localitate a României. Am demonstrat în ultimii 4 ani că vreau și pot să schimb sistemul sanitar în bine. Vă îndemn, așa cum am făcut-o și acum câteva zile, alături de colegii mei Claudiu Nasui și Cristina Prună să semnați pentru Alianța USR-PLUS listele de candidați acolo unde aceștia v-au convins de competențele și preocuparea lor pentru binele comunității. Eu rămân același om hotărât să lupt cu toată energia și resursele pentru un sistem sanitar fără corupție, în care pacientul și personalul medico-sanitar să fie respectați și ocrotiți! Rămânem aproape!”, a scris Ungureanu pe pagina personală de Facebook.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.