Închide

De’Longhi începe în iulie producţia în noua fabrică de la Satu Mare, o investiţie de 40 mil. euro care va face din România cel mai mare hub de producţie maşini de cafea al grupului

Economie by Actual de Cluj - apr. 04, 2024 0 802

Producătorul de electrocasnice De’Longhi România va deschide în iulie fabrica de la Satu Mare, o investiţie de peste 40 de milioane de euro, care va face din România cel mai mare hub de producţie de aparate de cafea al grupului în lume.

„Suntem acum pe ultima sută de metri să deschidem uzina de la Satu Mare. Vom face prima maşină de cafea la Satu Mare în iulie. Această fabrică va face din România cel mai mare hub de producţie de maşini de cafea pentru De’ Longhi în lume. Vom produce aici doar aparate de cafea automate, care folosesc doar boabe de cafea, nu capsule“, a spus Carmen Petcu, general manager al De’Longhi România, în cadrul conferinţei ZF ”Top 1.000 cele mai mari companii din România”.

DeLonghi Romania SRL are sediul social în comuna clujeană Jucu, unde funcționează fabrica din parcul industrial Tetarom III.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare