Închide

Dejeanul.ro: Fascinanta -Românie: Parcări moderne pe DN1C în Câțcău, ținute închise de autorități

Din județ by Actual de Cluj - aug. 27, 2018 0 150

Să fii şofer în România este o adevărată aventură. Nu doar calitatea şoselelor le dă bătăi de cap conducătorilor auto, ci şi lipsa parcărilor, dar mai ales a toaletelor publice, arată dejeanul.ro.

În judeţul Cluj, in apropiere de Catcau, paradoxul a atins cote maxime. In timp ce soferii de cursa lunga sunt nevoiti sa innopteze sau sa isi faca timpii de odihna pe marginea soselelor, pe DN1C au fost amenajate parcări dotate la standarde internaţionale, doar că stau încuiate. Motivul pare a fi, ca de obicei, birocraţia.
Proiectul de reabilitare a drumului național 1C, demarat în 2009 pentru suma de 241 milioane de lei plus TVA, cuprindea și amenajarea a două parcări pentru șoferii autovehiculelor de mare tonaj, dotate cu toalete și dușuri, în suprafață de două hectare fiecare. Reabilitarea șoselei s-a încheiat în 2014, însă nici urmă de cele două parcări. În cele din urmă, constructorul spaniol s-a apucat de treabă, dar suprafața parcărilor a fost redusă de la două hectare la doar câteva sute de metri pătrați.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu