Închide

Dej24: Incendiu la o fabrică din Dej, patru persoane au ajuns la spital

ActualitateSinteză știri locale by Actual de Cluj - iul. 03, 2017 0 408

Patru persoane au ajuns la spital, intoxicate cu fum toxic, în urma unui incendiu izbucnit la o fabrică de vopsele din Dej, scrie Dej24.

Alarma s-a dat în această după-amiază în jurul orei 15, după ce un apel la 112 a anunțat incidentul. Pompierii urmează să stabilească cauzele izbucnirii incendiului. Patru bărbați s-au intoxicat cu fum și au primit îngrijiri medicale în ambulanță, iar apoi au fost transportați la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare și pentru a fi ținuți sub observație.

Ştirea integrală AICI

Este vorba despre o fabrică de vopsele din Parcul Industrial din Dej, potrivit Dejeanul.ro.

Amintim că în urmă cu câteva zile un incendiu de proporţii a avut loc la o fabrică din Baloteşti. Incendiul a izbucnit marţi seara, la o fabrică de mobilă şi s-a extins apoi la o hala în care erau depozitate mase plastice, iniţial fiind cuprinsă de foc o suprafaţă de aproximativ 3.000 mp. Doi bărbaţi au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Depozitele nu aveau autorizaţie de securitate la incendiu, nu erau dotate cu sisteme de alarmare în caz de incendiu şi nici cu instalaţii de apărare împotriva acestora. Mai multe pe Hotnews.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare