Închide

De la Cluj, Valeriu Gheorghiță: Tinerii au dat un exemplu foarte bun în această perioadă, prin vaccinare, dar acum este necesară mobilizarea, astfel încât și persoanele vârstnice să fie imunizate în număr cât mai mare

ActualitateSănătate by Actual de Cluj - iul. 24, 2021 0 185

Președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a vizitat sâmbătă Centrul de vaccinare care funcționează la Școala Gimnazială “Ion Creangă”, din Cluj Napoca, împreună cu primarul Emil Boc.

Gheorghiță a fost prezent și la deschiderea TIFF, unde de asemenea a fost amenajat un punct de vaccinare.

„Am avut deosebita plăcere să particip, alături de comunitatea clujeană, la Festivalul Internațional de Film Transilvania și să constat cât de mult ne-a lipsit această atmosferă de normalitate. Procentul de vaccinare în rândul populației vulnerabile, al vârstnicilor și al bolnavilor cronici este încă unul scăzut, iar apelul meu se îndreaptă acum către cei tineri, pentru acordarea sprijinului în planificarea și înscrierea la vaccinare a acestei categorii populaționale”, a transmis Gheorghiță.

Acesta a precizat că tinerii au dat un exemplu foarte bun în această perioadă, prin vaccinare, dar că acum este necesară mobilizarea, astfel încât și persoanele vârstnice să fie imunizate în număr cât mai mare.

„Este momentul să ne vaccinăm. Încă putem ține sub control creșterea numărului de cazuri, încă putem evita spitalizările și decesele asociate COVID 19 în perioada următoare” a transmis Valeriu Gheorghiță.

Emil Boc a subliniat la rândul său că la Cluj avem o rată mare de vaccinare, dar că nu trebuie să ne oprim.

„Felicit clujenii pentru rata înaltă de vaccinare, cea mai mare din țară, dar să nu ne oprim! Mulțumesc colonelului Gheorghiță pentru implicare și susținere!”, a transmis Boc.

Sursa Foto: Facebook/Emil Boc

Nici un comentariu

Scrie un comentariu