Închide

Dan Petrescu, nemulțumit din nou, deși CFR are un avans de 10 puncte față de FCSB: „Așa nu ajungi campion”

Sport by Actual de Cluj - ian. 24, 2022 0 178

CFR Cluj a scos un punct în deplasare cu FCSB, după o remiză spectaculoasă cu 6 goluri. Echipa clujeană a condus de două ori, dar a fost egalată în prelungiri.

Octavian Popescu a deschis scorul, cu o super-execuție, dar CFR a întors tabela până la pauză prin croatul Debeljuh, autorul unei duble. Gazdele au egalat prin Valentin Gheorghe (71), dar tot clujenii s-au desprins după reușita lui Chipciu (77). Și când partida se apropia de ultimul fluier, Cristea a înscris și a făcut 3-3.

CFR Cluj își menține un avans de 10 puncte față de FCSB, dar antrenorul Dan Petrescu e nemulțumit.

„E clar că, dacă spuneam înainte de meci că vom face egal, aș fi fost fericit. Dar când conduci cu 2-1 și 3-2…c red că e prima oară în cinci ani când suntem egalați așa. E normal că sunt trist și supărat.  Fundașul care intră acolo (n.r. Cestor) nu sare.. .Mă așteptam ca un fundaș fresh să intre și să dea în minge. Regret că am făcut acea schimbare. Sunt supărat pe toată lumea. Poate mă voi calma la rece și voi aprecia mai mult un punct, dar victoria era senzațională pentru noi.   Când dai 3 goluri pe terenul FCSB-ului și nu câștigi, nu ajungi campion! Dacă vom continua așa, titlul se va duce în altă parte! FCSB arată foarte bine. Dacă s-ar termina campionatul azi, ar fi cinci puncte. Ne bate în două meciuri directe și câștigă campionatul. De asta spun că ar fi trebuit să câștigăm azi. E clar că FCSB are jucători extrardinari, le-ați văzut calitatea. Intrarea lui Vinicius a adus un plus pentru ei. De la mijloc în sus, FCSB are 10 jucători excelenți în lot”, a spus antrenorul la final.

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, A. Miron, I. Cristea, Haruț – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Keșeru, Oc. Popescu
Rezerve: Târnovanu, Fl. Coman, Dumiter, M. Tănasă, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Perianu, Oaidă, Vinicius
Antrenor: Toni Petrea

CFR Cluj: Hindrich – Cr. Manea, Burcă, Graovac, Camora – Păun, Boateng, Bordeianu – C. Deac, Debeljuh, V. Costache
Rezerve: Bălgrădean – Susic, Cestor, Itu, Chipciu, Neguț, Sacko, Petrila, Dugandzic
Antrenor: Dan Petrescu

foto – gsp.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu