Închide

Dan Petrescu a pus capăt telenovelei CFR Cluj

Sport by Catalin Suciu - mart. 06, 2019 0 272

Fostul antrenor a fost dorit de conducere pentru a-i lua locul lui Antonio Conceicao. Dan Petrescu a pus capăt, însă, oricărei oferte de la CFR Cluj.

El a anunțat oficial că va continua la Guizhou Zhicheng, în liga a doua din China, și vrea să promoveze la finalul acestui sezon.

„Voi rămâne la Guizhou și în acest an. Sper să promovez cu echipa. Acum știu mai multe despre jucători și am avut și o perioadă de pregătire. Situația noastră este cu siguranță mai bună decât anul trecut. Vreau să le mulțumesc guvernatorilor provinciei Guizhou și investitorilor echipei pentru sacrificiile făcute. Vreau să câștigăm și să promovăm în prima ligă”, a declarat Dan Petrescu la o conferință pentru salvarea mediului înconjurător, în China, potrivit ziare.com.

După demiterea lui Antonio Conceicao, Petrescu a fost contactat de CFR pentru a reveni în Gruia, unde a luat titlul anul trecut. Mai mult, Bogdan Mara a fost și în China pentru a negocia revenirea „Bursucului”, dar nu s-a putut ajunge la nici o înțelegere din mai multe puncte de vedere. Petrescu avea o clauză de reziliere în China pe care nici el și nici CFR-ul nu aveau s-o plătească. Apoi a fost vorba despre dorințele lui Petrescu din punct de vedere financiar. Acesta a cerut un contract foarte mare și garanții că salariile nu vor întârzia niciodată la echipă, ceea ce nu s-a putut oferi.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.