Închide

Dacă se fac controale, se găsesc și ilegalități, în cazul furturilor de lemne: zeci de amenzi de 10.000 de euro, zeci de metri cubi de lemne confiscați

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 24, 2020 0 151

Dacă se fac controale, se găsesc și ilegalități, în cazul furturilor de lemne: o dovedește o campanie la nivel național, unde rezultatele într-o singură zi la Cluj arată amenzi de zece mii de euro și zeci de metri cubi de lemne confiscate.

E vorba de o acțiune la nivel național care a avut loc în 22 octombrie derulată la Cluj de polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj, cu sprijinul personalului silvic din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, Direcției Silvice Cluj și ocoalelor silvice, pentru combaterea tăierii, sustragerii și comercializării ilicite de material lemnos.

”Au fost controlate societăți comerciale pe linia depozitării, prelucrării și valorificării materialului lemnos, precum și legalitatea transportului acestuia”, arată polițiștii.

Rezultatul – 70 de amenzi date în valoare de 47.000 de lei, adică peste zece mii de euro, și confiscarea cantității de 44 de metri cubi de lemne.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare