Închide

Curățenia profesională pentru firme – Riscuri și soluții în contextul Covid-19

ActualitateSocial by Actual de Cluj - iun. 30, 2020 0 197

Igienizarea spațiilor de orice tip a fost mereu o nevoie în mediul de business, indiferent de domeniul de activitate, însă ținând cont de specificul acestuia. În contexul pandemiei cu noul coronavirus, curățenia profesională pentru firme este mai necesară decât oricând. Și nu în orice fel, ci doar la standarde de calitate extrem de avansate, în plus aplicând soluții specifice combaterii virușilor și bacteriilor.

Cu echipamente profesionale, personal instruit și experimentat, o firmă profesională de servicii de curățenie are capacitatea și know-how-ul necesare pentru a putea asigura protecția deplină a spațiilor de lucru, de producție, de depozitare, de vânzări. Astfel, de la sedii de firmă în clădiri de birouri și până la hale și depozite, fabrici, spații comerciale, toate acestea pot fi tratate cu soluții dedicate de curățenie profesională. Externalizarea serviciilor de curățenie este și mai relevantă pentru business, în contextul în care pandemia de Covid-19 impune măsuri speciale, proceduri și mai riguroase, și chiar o informare adecvată cu privire la proceduri.

Forbec Services o firma specializata in curatie profesionala din zona Cluj, a aplicat rapid toate exigențele posibile în materie de combatere a riscurilor în contextul pandemiei de noul coronavirus. Dezinfectarea tuturor spațiilor și suprafețelor se face după o procedură sigură, cu echipamente și soluții premium. Fiecare detaliu contează, o atitudine care a fost respectată de fapt și până acum, dar care acum este cu atât mai valoroasă în prim-plan.

Riscurile Covid-19 asupra activității unei firme sunt imense, indiferent de domeniul în care activează aceasta. Personalul (cea mai importantă resursă a unei companii) este vulnerabil în fața virusului, la fel sunt și clienții și colaboratorii. O eventuală problemă de sănătate în acest context ar afecta nu doar imaginea și credibilitatea firmei, ci toate procesele de business, putând duce chiar la suspendarea parțială sau totală, pe o perioadă de timp. În plus față de o afecțiune obișnuită de sănătate, Covid-19 înseamnă o problemă majoră de sănătate publică, astfel încât autoritățile nu ar ezita să oprească activitatea unei companii, să izoleze personalul în carantină și chiar să aplice sancțiuni.

Soluțiile sunt la îndemână, așa cum promise firma mai sus menționată, o companie românească ce are management elvețian care îi asigură dezvoltarea la standarde europene de top: „Oferim companiilor servicii de curățenie profesională, curățenie generală, curățenie industrială și servicii de spălare mochetă sau întreținere a nivelului de curățenie. Suntem o companie flexibilă, oferim soluții personalizate B2B. Echipa noastră este formată din personal calificat în rezolvarea problemelor tehnice și instruit profesional în customer service”. Încredere și profesionalism – iată două valori de bază pentru o firmă de servicii de curățenie profesională pentru companii, de mare necesitate în perioada actuală. Deși pare o chestiune de importanță marginală, iată cât de importantă a devenit curățenia în această perioadă în care lumea întreagă se confruntă cu o criză în domeniul sănătății, așa cum nimeni nu și-a închipuit că ar putea exista în vremurile moderne.

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare