Închide

Cum se pot plăti abonamentele de parcare pentru care clujenii preferă să stea la coadă la fiecare început de an la ușa Primăriei

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - dec. 27, 2021 0 719

Plata parcărilor cu abonament din municipiul Cluj-Napoca pentru 2022 se poate face online din acest an, anunță oficialii Primăriei.

Clujenii își pot achita online abonamentele de parcare – cu valabilitate din 3 ianuarie 2022 – pentru zona centrală (zona 1 și zona 2) și cele pentru riverani pentru anul 2022, pe site-ul primăriei, la secțiunea servicii online / parcări: https://e-primariaclujnapoca.ro/parcari/.

“În această secțiune, există două tipuri de plăți.
Fără autentificare: abonamentele pentru zona centrală – pentru anul 2022 – pot fi plătite începând din acest an, inclusiv în perioada sărbătorilor de iarnă. Cu autentificare: abonamentele pentru riverani (cartiere). Aceste abonamente pot fi plătite începând cu data de 10 ianuarie 2022”, arată viceprimarul Dan Tarcea pe Facebook.

El mai spune că, la plata online, există posibilitatea de a selecta opțiunea prin care oricine poate fi anunțat înainte de expirarea valabilității abonamentului printr-un e-mail.

De asemenea, plata se poate realiza și la ghișeele Serviciului Parcări din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, conform programului de lucru, începând din 10 ianuarie. “Recomandăm cetățenilor să folosească serviciile online oferite de primăria municipiului Cluj-Napoca pentru a evita formarea cozilor”, mai afirmă oficialul.

Costul abonamentelor pentru locurile de parcare publice pentru anul 2022 s-a majorat cu 2,6% față de anul 2021, creștere impusă de rata inflației.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare