Închide

Cum se autoevaluează un fotbalist de la CFR Cluj. „Pentru viteză îmi dau 7, pentru pase mi-aș da un 9”

Sport by Catalin Suciu - oct. 17, 2017 0 362

Bryan Nouvier, mijlocașul crescut de Academia lui Metz, în Franța vorbește despre fotbalul românesc, Dan Petrescu și diferențele enorme dintre România și fotbalul din țara natală.

Într-un interviu acordat prosport.ro, Nouvier discută și despre antrenorul Dan Petrescu.

„“Am vorbit mult cu antrenorul, mi-a dat încredere, a încercat să mă ajute la antrenamente. Cred că m-a plăcut pentru ceea ce fac pe teren. Uneori trebuie să ne apărăm şi eu încerc să fac maxim din ce pot şi în faza defensivă, alteori atacăm mai mult, pentru moment este bine.”

„Sunt tânăr, cred că sunt rapid, pot să driblez, pot să centrez. În sezonul trecut am avut cele mai multe pase de gol de la CFR. Trebuie însă să marchez mai mult. Acesta este punctul meu slab”, se prezintă extrema stângă de la CFR.

“Pentru tehnică mi-aş da un 8, pentru viteză nota 7, forţă de 7, pentru şut 8 şi pentru pase 9”, consideră Nouvier, care este încântat de actualul sezon, cu CFR: “Pentru moment, acest sezon este foarte bun. Echipa face o treabă foarte bună, suntem pe primul loc, facem ceeea ce ne spune antrenorul, încercăm să dăm maxim din ce putem. Cred că suntem cea mai bună echipă din campionat. La final, vom vedea, dar acum suntem pe primul loc. Este doar prima parte din campionat”.

Interviul complet AICI

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.