Închide

Cum să joc în mod inteligent la pariuri sportive

ActualitateSport by Actual de Cluj - dec. 16, 2019 0 115

(P) Este binecunoscut faptul că pariurile sportive au devenit “sport” de masă în România. Tot mai mulți oameni își dau obolul zilnic caselor de pariuri sportive sperând să dea “marea lovitură”.

Meciuri ieri, meciuri azi, meciuri mâine, sunt evenimente sportive în desfășurare în fiecare zi, dar noi vă sfătuim să jucați la pariuri sportive doar ceea ce cunoașteți foarte bine.

Nu trebuie să “bifați” în fiecare zi biletul acela pe care îl credeți magic și de care vă legați speranțele de îmbogățire rapidă.

Vă sfătuim să urmăriți cu atenție meciurile din campionatul de fotbal preferat, să studiați, să vă documentați, să analizați fiecare meci și să jucați la pariuri sportive doar evenimente despre care aveți informații serioase, solide, pe care le-ați trecut prin filtrul gândirii proprii.

Nu vă considerați atoateștiutori, rămâneți modești și prudenți în activitatea parioristică.

Până la urmă, în orice activitate, totul pleacă de la bani. Stabiliți-vă un buget lunar dedicat pariurilor sportive, care să nu depășească nicicum un procent de 10% din câștigurile pe care le obțineți lunar.

Doar această sumă este destinată pariurilor, nu o depășiți sub niciun motiv. Și pentru a nu o depăși, este imperios necesar să notați cu sfințenie toate pariurile plasate și sumele de bani allocate fiecăruia dintre ele. De cele mai multe ori, aici apar problemele pariorilor.

Prinși în sarabanda jocului, uită să își țină evidența sumelor pariate, joacă impulsiv pentru recuperarea sumelor pierdute și sfârșesc prin a deregla echilibrul financiar atât pentru ei cât și pentru membrii familiilor lor.

De aceea, pariurile sportive nu trebuie să devină un mod de viață pentru nimeni, e necesar ca ele să rămână la stadiu de hobby în viața noastră.

Un hobby care trebuie să fie bazat pe un management potrivit al banilor și pe o strategie de pariere potrivită cu profilul de risc al fiecărui parior.

Așadar, disciplina în joc, responsabilitatea, studiul dedicat, planificarea lucidă a sumelor de bani destinate jocului, o strategie isteață, pot face din pasiunea pariurilor sportive una plină de adrenalină, dar și profitabilă.

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare