Închide

Cum s-a produs accidentul cu 5 răniți și 3 mașini implicate de ieri din Feleac

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 09, 2023 0 1303

Accidentul de ieri dimineață din Feleac cu cinci răniți a fost provocat de o ciocnire față-spate pe sensul de mers spre Turda, arată polițiștii sosiți la fața locului.

Accidentul de ieri dimineață din jurul orei 9, de pe DN1E60, cel mai periculos drum din Cluj, a implicat trei mașini și cinci răniți. ”Din primele informații, coliziunea față-spate s-ar fi produs între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, care circulau din direcția Cluj-Napoca spre Feleacu”, au arătat polițiștii. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 57 de ani. Din impact a rezultat rănirea a cinci persoane, care au fost transportate la  spital, pentru mai multe investigații de specialitate.

Traficul rutier a fost afectat aproximativ 45 de minute. Testările alcoolscopice ale șoferilor au indicat rezultate negative.

Citește și:

Accident în Feleacu. Mai multe persoane transportate la spital, între care și o fată de 15 ani

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare