Închide

Cum îi descurajează polițiștii pe șoferii care fac „liniuțe” pe Dorobanților

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 14, 2015 0 176

Polițiștii din Cluj îi urechează din nou pe vitezomanii care fac „liniuțe” – ca de multe ori în acest an, fără a-i putea descuraja.

Nu mai puțin de 56 de șoferi au fost opriți și verificați în noaptea de 12 spre 13 noiembrie pe una dintre străzile frecventate de vitezomani, Calea Dorobanților, ce s-a soldat cu aplicarea a 18 amenzi, în valoare de peste 5.500 de lei, pentru nerespectarea legii privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii au verificat 56 de mașini în trei ore – între orele 23 și 2 și, în afară de amenzile, date, au reținut un permis de conducere pntru șofat sub influența alcoolului, dar și patru certificate de înmatriculare, pentru folii neomologate, lipsa inspecției tehnice periodice sau a asigurării obligatorii de răspundere civilă. „Poliţiştii atrag atenţia conducătorilor auto că este interzisă desfăşurarea de concursuri, antrenamente ori întreceri pe drumurile publice, cu excepţia celor autorizate de administratorul drumului şi avizate de poliţia rutieră”, transmit acum polițiștii.

Polițiștii au descins pe Dorobanților și la începutul acestei luni. Iată rezultatul:

Polițiștii au descins azi-noapte pe Dorobanților. 16 amenzi în 3 ore

  • Tags

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu