Închide

Cum au jefuit doi bărbați o universitate din Cluj și au furat 90.000 lei

ActualitateTop News by Actual de Cluj - nov. 06, 2019 0 412

Autorii furtului de la universitatea de medicină veterinară din Cluj-Napoca, din urmă cu o lună, când din casierie au dispărut zeci de mii de lei peste noapte, au fost prinși ieri – unul în Iași, altul în TImișoara.

Autorii sunt doi tineri de 25 și 26 ani, care sunt bănuiți că, în noaptea de 2 spre 3 octombrie, având fețele acoperite, au pătruns în incinta USAMV, iar din seiful casieriei au sustras bani și bonuri valorice, cauzând un prejudiciu estimat la peste 90.000 de lei. ”La acea dată, în urma sesizării primite, s-a constituit un grup de lucru la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca format din polițiști din cadrul mai multor structuri și au fost demarate de îndată cercetări. În urma unor activități complexe, s-a reușit identificarea și depistarea celor bănuiți de comiterea faptei.
În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate articole de îmbrăcăminte, bani și alte obiecte care prezintă interes pentru cauză. De asemenea, cei în cauză au fost conduși la sediul unității de poliție, iar în baza probatoriului administrat, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat”, au arătat polițiștii. Cei doi vor fi prezentați azi instanței cu propunere de arestare preventivă.

Aceștia au ridicat de la locuințele celor doi și două măști, dar spun că nu au indicii că acestea au fost folosite în comiterea furtului de la USAMV.

Citește și:

Au fost prinși hoții care au dat iama în casieria USAMV și au furat zeci de mii de lei

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags

    Articole similare