Închide

Cum a reușit o mașină parcată într-o intersecție să paralizeze circulația din centrul Clujului

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 09, 2016 0 568

Dacă blochezi circulația, ai dosar penal – i s-a întâmplat ieri unui șofer din Cluj care și-a parcat mașina pe bulevardul 21 Decembrie 1989, în zonă de parcare cu plată, dar a reușit astfel să blocheze circulația în zonă și nu mai puțin de două benzi de circulație.

Șoferul unei mașini Opel Astra și-a parcat mașina în spatele altora parcate regulamentar, dar chiar în intersecția cu strada Paris, astfel că a blocat troleibuzele de pe linia 1, care la rândul lor au blocat troleibuzele ce veneau din sens opus și care, la rândul lor, au blocat troleibuzele din spatele lor; s-a făcut astfel o uriașă coadă pe bulevard iar polițiștii de la secția 2 s-au sesizat din oficiu ca să cerceteze infracțiunea de ,,împiedicare sau îngreunare a circulaţiei pe drumurile publice”, faptă prevăzută de Codul penal.

parismasinablocata2

„În fapt, la data de 8 noiembrie, în jurul orei 9:30, conducătorul unui autoturism a împiedicat desfăşurarea traficului, circa 30 de minute, pe străzile 21 Decembrie 1989 şi Paris, din Cluj-Napoca, printr-o parcare eregulamentară”, explică polițiștii. „În condiţiile unui trafic intens, e imperios necesar ca astfel de situaţii să nu se repete. Poliţiştii iau măsuri ferme pentru responsabilizarea conducătorilor auto şi pentru a preveni îngreunarea sau blocarea traficului prin nerespectarea unor reguli simple de circulaţie”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare