Închide

Cum a motivat-o Eugen Trică pe rivala U Cluj. „Le-am pus jucătorilor în vestiar mesajul lui”

Sport by Catalin Suciu - apr. 02, 2015 0 580

Antrenorul Adrian Falub s-a contrat cu Trică pe toată durata derby-ului U Cluj – CFR Cluj, iar la final a izbucnit, la conferința de presă.

Falub a fost deranjat de unele declarații ale omologului său de la CFR, după meciul tur (0-0) , iar în ultima săptămână și-a motivat fotbaliștii afișându-le în vestiar una dintre reacțiile lui Trică de după jocul din Gruia. „Ce să mai comentez eu ce zice Trică, el vorbește mult și face puțin. A zis că e obișnuit să se califice de la noi, să facă performanțe pe stadionul ăsta. Acest mesaj a fost în vestiar, l-am arătat jucătorilor, a stat acolo. Ei bine, noi ne-am calificat mai departe. Nu ne putem bucura, ne bucurăm atât doar, în această seară , noapte , dar sâmbătă ne așteaptă un joc foarte dificil cu Rapidul, un joc pe care trebuie să-l câștigăm”,  spus Falub.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.