Închide

Cu sala închisă și spectatorii izolați la domiciliu, Opera din Cluj difuzează 4 spectacole pe Internet

CulturăTop News by Actual de Cluj - mart. 17, 2020 6 3894

Opera Națională din Cluj și-a închis porțile din cauza coronavirusului dar anunță azi că va publica pe site înregistrările a patru dintre cele mai cunoscute spectacole ale sale, în următoarele zile.

E vorba de Zorba, prezentat în cadrul Opera Aperta 2017, Elixirul Dragostei prezentat în 10 februarie 2018, Macbeth – prezentat în premieră în 29 septembrie anul trecut, și respectiv La Traviata, prezentat în premieră în 28 septembrie 2017. Spectacolele vor fi difuzate începând de vineri 20 martie – Zorba, marți 24 martie, vineri 27 martie și respectiv marți 31 martie. ”Toate înregistrările vor fi disponibile pe site-ul www.operacluj.ro, începând cu ora 18:00, în zilele menționate, fiind accesibile timp de 20 de ore de la momentul postării”, transmite instituția de cultură.

6 comentarii

  1. O initiativa excelenta ! Multumim conducerii ONC. care in aceasta perioada grea pentru noi toti , se gandeste la melomanii ei incercand sa le aduca in casele lor o licarire de bucurie. VIVAT OPERA !!!

  2. Mulțumim că vă gândiți și la noi, cei care de obicei veneam le concertele dumneavoastră !! Vă dorim tuturor multă sănătate și să dea Dumnezeu să trecem cu bine peste aceste zile de izolare !!

Scrie un comentariu