Închide

Cu o fabrică la Cluj, germanii de la Huennebeck semnează cu ELI Parks pentru pentru dezvoltarea unui centru de producţie si logistică de peste 12.000 mp în Ploieşti, care va servi ca hub central pentru operaţiunile companiei

Economie by Actual de Cluj - sept. 12, 2023 0 322

Huennebeck România, companie cu activităţi în zona de sisteme de cofrare şi eşafodaj, parte a unui grup german, a semnat cu ELI Parks, unul dintre principalii dezvoltatori de pe piaţa imobiliară logistică şi industrială din România, pentru dezvoltarea unui centru de producţie si logistică în cadrul ELI Park Ploieşti, arată Ziarul Financiar.

Proiectul de tip build-to-suit, care va cuprinde o suprafaţă totală de 2.500 de metri pătraţi pentru facilităţile de producţie, spaţii de birouri integrate şi 10.000 de metri pătraţi de platformă de depozitare, este programat să fie livrat în T1/2024, arată datele furnizate de oficialii ELI Parks.

În România, Huennebeck funcţionează în prezent în două puncte de lucru, lângă Bucureşti (Rudeni) şi lângă Cluj-Napoca (Căpuşu Mare).

Compania colaborează cu platforme industriale din sectorul energetic şi petrochimic în vederea realizării lucrărilor de mentenanţă (izolaţii, vopsiri) şi revizii tehnologice, însă se adresează preponderent firmelor de construcţii active pe piaţa din România, precum şi dezvoltatorilor imobiliari sau beneficiarilor de proiecte imobiliare. Printre clienţii companiei se numără Azomureş şi Petromidia.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare