Închide

Cu cine negociază Universitatea pentru postul de antrenor principal

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 13, 2020 1 671

Marius Măldărăşanu (44 de ani), de la Metaloglobus Bucureşti, este dorit pentru postul de antrenor principal. Măldărășanu mai are contract până în vară cu Metalogbobus.

Fostul jucător al Rapidului s-a înțeles cu Universitatea și va veni din vară. Măldărăşanu a antrenat în 2018 prima echipă a Astrei şi între 2016-2018 echipa secundă a giurgiuvenilor, care evoluează în Liga 3. Ca jucător, Marius Măldărăşanu a evoluat pentru Petrolul Ploieşti, Beşiktaş, FC Braşov şi Rapid Bucureşti.

„Am discutat, sigur. N-am semnat nici un contract, precontract, au fost discuții. Nu mai vreau să vorbesc acum”, a spus Măldărășanu pentru actualdecluj.ro

Marius Măldărăşanu a câştigat de două ori titlul de campion al României, trei cupe şi două supercupe. În Turcia a fost campion cu Beşiktaş Istanbul.

 

Un comentariu

  1. unde e scoala clujeana de fotbal?
    Ne-am laudat ani la rand cu generatii de jucatori(legendari) si acum nu gasim un fost jucator cu licenta de antrenor care sa continue aceasta frumoasa si responsabila activitate. La U se cauta antrenori mereu din provincie.Cu ce sunt mai buni provincialii decat autohtonii? Au poate relatii la FRF? Sunt protejati si bine vazuti cei din „Bucale”.Care e menirea si scopul centrului nostru universitar altul decat acela de a creste si forma caractere si oameni adevarati pentru urbea noastra.Un antrenor strain vine isi ia malaiul si pleaca. Cel care e al nostru ramane de e rau de e bine.E mereu cu sufletul si cu mintea ancorat la viata urbei noastre.Ati uitat cand de la copii si juniori la U erau doar antrenori clujeni. Asta e secretul la U Cluj si doar in forma aceasta se poate face iarasi performanta.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare