Închide

Criticată că tolerează încălcarea legii, poliția locală din Cluj dă un exemplu. Un bolid de lux de 200.000 de euro ridicat din centrul orașului

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - apr. 29, 2022 0 364

Un Lamborghini Huracan a fost ridicat de Poliția Locală clujeană din parcarea de pe strada Universității, fiind parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap, arată clujust.ro. Tot anul acesta, polițiștii locali au dat-o exemplu și pe cântâreața Anda Adam care a fost sancționată pentru că a parcat tot pe un loc al persoanelor cu dizabilități de la un mall din Cluj.

Mașina Lamborghini Huracan, de circa 200.000 de euro a fost ridicată în 28 aprilie de pe strada Universității din centrul Clujului. Aceasta era parcată pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități iar conducătorul auto nu deținea un permis în acest sens, conform clujust.ro.

Proprietarul mașinii trebuie să plătească  o amendă între 200 și 400 de lei, precum și 547 de lei pentru recuperarea mașinii de la RADP Cluj-Napoca.

La începutul anului, polițiștii din Cluj au dat-o ca exemplu negativ și pe cântăreața Anda Adam (prezentă în Cluj-Napoca, odată cu deschiderea unui club de fițe în oraș) care și-a parcat bolidul pe un loc destinat persoanelor cu handicap la un mall din Cluj, dar și pe o arteră din cartierul Mărăști, pe pista de biciclete.

Clujenii i-au lăsat artistei un mesaj –  “Mi-ai luat parcarea cu BMW – ul, ia-mi si handicapul“ – după ce aceasta a parcat aproape de intrarea în mall, pe locul destinat persoanelor cu dizabilități.  150.000 de euro ar fi costat BMW-ul Andei Adam.

surs[ foto: stiridecluj.ro, clujust.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu