Închide

Creștere continuă a ratei de infectare cu coronavirus în Cluj-Napoca în ultimele zile, azi aceasta a ajuns la 8,5 cazuri la mie, cea mai ridicată din acest an

SănătateTop News by Actual de Cluj - oct. 06, 2021 0 845

Creștere continuă a ratei de infectare cu coronavirus în Cluj-Napoca în ultimele zile, azi aceasta a ajuns la 8,5 cazuri la mia de locuitori, în acest ritm e de așteptat ca rata de infectare să atingă cel mai înalt nivel de la izbucnirea pandemiei, în următoarele zile.
Datele Direcției de Sănătate Publică din Cluj, publicate în urmă cu puține momente, arată că în Cluj-Napoca rata de infectare a ajuns azi la 8,5 cazuri la mie, ceea ce înseamnă peste 2.800 de cazuri active de infectare depistate în ultimele două săptămâni. Spre comparație, rata de infectare calculată la nivel județean, la rândul său printre cele mai ridicate din țară, e azi de 6,54 cazuri la mie. În județ numărul cazurilor active de infecție ajunge azi la peste 4.900, mai bine de jumătate dintre acestea fiind înregistrate în reședința de județ.
Menționăm că cea mai ridicată rată de infectare din Cluj-Napoca, de la izbucnirea pandemiei până în prezent, a fost înregistrată la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, zece cazuri la mia de locuitori. Rata de infectare de azi e cea mai ridicată din acest an, după ce în urmă cu două zile aceasta a depășit pentru prima dată pragul de opt cazuri la mie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu