Închide

Crește numărul cazurilor de infectare cu coronavirus la Câmpia Turzii

Sănătate by Actual de Cluj - iul. 18, 2020 0 657

Alte trei cazuri de coronavirus au fost descoperite recent la Câmpia Turzii după ce alți doi angajați ai unei carmangerii din localitate au fost depistați pozitiv.

Lehel Csergo, medic primar și șeful secției de medinciă internă de la Câmpia Turzii a descris drama unei familii diagnosticați cu Covid-19 prin examen de laborator, în spitalul din oraș.

„Într-un salon din ”zona roșie” avem internat un bărbat cu doi copii mici. În urmă cu 24 de ore soția lui a fost diagnosticată cu Covid-19 și internată la o clinică din Cluj. A rămas el să aibă grijă de copii. Numai că între timp a făcut și el febră. Pe seară a devenit febril și copilul cel mic, de numai 4 ani. Așa că dimineața și-a luat copii și s-a prezentat la Spital. Acum așteptăm rezultatul testului pentru Coronavirus. Orele trec greu, noroc că cei mici nu sunt foarte afectați, pentru ei este mai mult o aventură.

Sosește rezultatul testului. Comunicarea veștilor proaste face parte din meseria de medic. Îl informez pe bărbat că toți trei sunt infectați cu Coronavirus și vor fi transferați la Cluj. Îmi răspunde că se aștepta și a venit pregătit. Apoi începe să plângă. Este deja prea mult pentru el. Copiii izbucnesc și ei în plâns, fără să înțeleagă exact ce se întâmplă. În numai două zile viața lor s-a dat complet peste cap. Dar pentru majoritatea românilor drama acestei familii nu va fi altceva decât o cifră în plus într-o statistică națională impersonală. Iar pentru mulți este numai o minciună spusă de către un medic sau un jurnalist”, scrie medicul din Câmpia Turzii, pe Facebook, conform turdanews.net.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare