Închide

Coronavirusul provoacă trei decese la Cluj, la Recuperare și Boli Infecțioase

SănătateTop News by Actual de Cluj - oct. 13, 2020 0 378

Coronavirusul a provocat trei decese la Cluj în ultimele trei zile, e vorba de o femeie de 69 de ani, un bărbat de 85 de ani și respectiv, în acestă dimineață, o femeie de 79 de ani.

O femeie de 69 de ani a decedat în 11 octombrie la spitalul de recuperare din Cluj-Napoca după ce a contractat forma critică a coronavirusului Covid 19. Aceasta avea diabet zaharat tip II, cardiopatie ischemică cronică și insuficiență ventriculară, dar și tiroidită Hashimoto și obezitate.

Un bărbat de 85 de ani a decedat la Terapie Intensivă la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (foto), ieri la ora 5.25 după ce a dezvoltat insuficiență respiratorie acută ca urmare a infecției cu Covid 19. Bărbatul avea hipertensiune arterială și diabet zaharat insulinodependent.

În această dimineață, înainte de ora 4, a mai decedat o rezidentă a căminului de vârstnici din Câțcău, o femeie de 79 de ani. Aceasta a decedat la Terapie Intensivă la Spitalul de Boli Infecțioase după ce a dezvoltat forma critică a infecției cu coronavirus. Aceasta avea hipertensiune arterială și demență.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu