Închide

Controversatul Mircea Avram reinstaurat la șefia celei mai bănoase regii a Consiliului Județean

AdministrațieTop News by Cosmina Fernoaga - aug. 08, 2014 0 532

PNL-PDL execută prima mișcare de alianță la Cluj. Concret, cele două paride și-au instalat oamenii la conducerea celei mai bănoase regii a Consiliului Județean. În ședința  de astăzi a Consiliului de Administrație din cadrul Regiei Autonome de Administare a Domeniului Public și Privat s-a decis ca reprezentantul PDL, Mircea Avram, să fie reinstaurat ca director. Din partea PNL, Gavrilă Iuga a fost ales ca președinte al Consiliului de Administrație.

Avram a mai condus această regie și pe vremea când președinte al Consiliului Județean era democrat liberalul Alin Tișe. În aceste ultime zile, PSD s-a străduit să-l discrediteze pe Avram, cunoscute fiind negocierile dintre PNL și PDL pentru preluarea șefiei acestei regii. Au fost trimise presei mai multe documente controversate din care reiese că Avram ar fi achiziționat în mandatul său de director o serie de obiecte de care regia n-ar fi avut nevoie, precum aparate foto și laptop-uri foarte scumpe. S-a insinuat că Avram ar fi utilizat aceste bunuri într-un proiect media pe care-l patronează printr-0 firmă de-a sa. Mai mult, s-au scos documente din care reiese că regia ar fi făcut mai multe plăți neconforme în favoare partidului din care face parte. Avram nu a ieșit până în prezent să dezmintă aceste lucruri. El a mai deținut și funcția de director la Oficiul pentru Protecția Consumatorului. În timp ce era șef  la Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Privat, el a coordonat și un site de știri și un post tv on line. După ce n-a mai fost director la regia Consiliului Județean, Avram s-a transformat în jurnalist. El a păstrat totuși și mandatul de membru în CA-ul acestei regii. Astfel, Avram făcea reportaje și emisiuni despre problemele cu care se confrunta regia și în același timp  își exercita și dreptul de vot în problemele administrative ale regiei.

Sursele Actualdecluj.ro au menționat că Avram a fost ales director, în ședința CA de astăzi , cu patru votui pentru și două împotrivă.  Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Privat  gestionează toți banii destinați întreținerii celor peste 1200 de km de drumuri județene.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare