Închide

Contract de un milion de euro pentru refacerea infrastructurii rutiere deteriorate după reparații la rețelele de apă și canalizare din Cluj-Napoca

Economie by Actual de Cluj - apr. 12, 2022 0 146

Contract de un milion de euro pentru refacerea infrastructurii rutiere deteriorate după reparații la rețelele de apă și canalizare din Cluj-Napoca.

Contractul a fost scos la licitație de operatorul rețelelor, Compania de Apă ”Someș” SA, în continuarea unui alt contract cu obiect similar care a vizat cele 75 de comune din Cluj și Sălaj în care compania livrează apă potabilă.

Astfel, în situația apariției unor avarii în sistemul de alimentare cu apă şi canalizare, Compania de Apă Someș SA intervine în regim de urgență pentru rezolvarea acestora, fapt care impune, de cele mai multe ori, spargerea străzilor și a trotuarelor. După efectuarea reparațiilor, respectiv după umplerea gropilor cu balast compactat, lucrarea este predată operatorului economic câștigător al licitației, care va avea obligația de a reface trama stradală afectată.

Valoarea estimată a viitorului acord cadru este cuprinsă între 4,3 și 6,47 milioane de lei, în funcție de volumul lucrărilor efectuate și de cantitățile de materiale folosite pe perioada celor doi ani de valabilitate a contractului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu