Închide

Continuă să crească incidența infecției cu coronavirus în Cluj-Napoca, numărul cazurilor active crește cu 131 doar de ieri

ActualitateSănătate by Actual de Cluj - feb. 09, 2022 0 160

Continuă să crească incidența infecției cu coronavirus în Cluj-Napoca, unde procentul celor infectați acum e considerabil peste media județeană, la rândul său printre cele mai ridicate din țară, incidența a ajuns azi la 37,3 cazuri la mie, de la 36,9 ieri.

Numărul cazurilor active de infecție cu coronavirus continuă să crească în Cluj-Napoca, cu câteva zeci doar de ieri până azi, numărul acestora ajunge azi doar în oraș la peste 12.500, mai exact 12.553, de la 12.422 ieri, o creștere de 131 de cazuri doar în acest interval.

În Cluj-Napoca sunt înregistrate azi jumătate dintre cazurile active înregistrate în întreg județul Cluj, la rândul său județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție depistate de la debutul pandemiei până în prezent. Azi numărul cazurilor active în județ, respectiv descoperite în ultimele două săptămâni, ajunge la 22.300, o incidență de 29,52 cazuri la mie, printre cele mai ridicate din țară.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare