Închide

Condamnări după bătaia dintre două grupări rivale, una din Turda, iar alta din Mihai Viteazu

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 07, 2022 0 137

Judecătoria Turda a aplicat condamnări cu suspendare pentru doi inculpați și cu executare, în cazul celui de-al treilea inculpat, în urma unei bătăi care a intervenit între două găști rivale din Turda și Mihai Viteazu, în luna august a anului trecut.

Astfel, Florescu Florin Lucian, zis Babi, a primit 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare și termen de supraveghere de 3 ani. El are de efectuat și muncă în folosul comunității. ”În baza art.93 al.3 cod penal pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 de zile în cadrul Primăriei mun. Turda/ Primăriei mun. Câmpia Turzii ( se va ţine cont de orele de muncă prestate în baza sentinţei penale nr. 442/09.12.2020 pronunţată în dosar nr.7672/328/2019 de Judecătoria Turda).”, precizează Judecătoria Turda, conform turdanews.net.

Un alt inculpat, Crișan Sergiu Vasile, a primit 1 an și 2 luni de închisoare, cu suspendare, cu un termen de supraveghere de 2 ani. Ca și în cazul lui Florescu Florin, și acesta are de prestat muncă în folosul comunității. ”În baza art.93 al.3 cod penal pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile în cadrul Primăriei mun. Turda/ Primăriei mun. Câmpia Turzii.”, a precizat instanța.

Celălalt inculpat, Michi Vasile, a primit o pedeapsă de 2 ani și 1 lună de închisoare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare