Închide

Concertele lui Placido Domingo din România, de la București și Cluj, amânate din cauza îmbolnăvirii cunoscutului artist, au fost reprogramate

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 29, 2024 0 95

Concertele lui Placido Domingo din România, de la București și Cluj, amânate din cauza îmbolnăvirii cunoscutului artist, au fost reprogramate pentru 4 și respectiv 7 noiembrie, anunță azi organizatorii.

Cele două concerte programate inițial în 23 februarie la cluj și 26 februarie la București au fost reprogramate pentru 4 noiembrie în București și 7 noiembrie în Cluj-Napoca. ”Din păcate, din cauza unei bronșite acute cu care s-a confruntat maestrul Placido Domingo, starea de sănătate nu i-a permis să își onoreze angajamentele pentru aceste date”, spun azi organizatorii celor două concerte. ”Având în vedere agenda extrem de încărcată a artistului pentru acest an și lipsa de disponibilitatea celor două săli, după numeroase discuții și incercări, am reuşit să stabilim noile date pentru concertele reprogramate”.

La București concertul are loc la Sala Palatului, iar în Cluj – la Sala Polivalentă. Pentru cei care dețin bilete pentru datele inițiale, acestea vor rămâne valabile pentru noile date, dar aceștia pot cere și rambursarea sumelor achitate dacă noile date nu sunt convenabile.

Citește și:

Concertele din România ale legendarului tenor Placido Domingo – din București și Cluj-Napoca – vor fi reprogramate, artistul are bronșită acută

Nici un comentariu

Scrie un comentariu