Închide

Concert de jazz în piața Unirii din Cluj-Napoca sâmbătă

CulturăTop News by Actual de Cluj - oct. 03, 2018 0 142

Concert de jazz în piața Unirii din Cluj-Napoca, sâmbătă seara.

Concertul face parte din festivalul Jazz in the Street și e al patrulea eveniment în aer liber din acest an al festivalului. În piața Unirii concertează Cantellion și Infusion, cu un invitat special, Indie Folker. Cvartetul Cantellion s-a lansat în 2016, iar anul trecut a câștigat locul I la festivalul național de muzică “Baladele Dunării” din Galați și premiul pentru cea mai bună interpretare la concursul muzical “Folk’n’Iași”. Infusion e trupa rezidentă la Jazz in the Street 2018. Solista formației, Diana Săveanu, a câștigat premiul pentru cea mai bună voce la Concursul Internațional Jazz in the Park.

Indie Folker este primul proiect de indie folk din Europa de Est. Activează pe scenele din România, Marea Britanie și Ungaria încă din 2006 și a susținut turneul de prezentare al albumului de debut “Monsters In Rome” în diferite cluburi din Londra și Manchester în anul 2010, turneu ce a inclus 10 prestații pe scenele din Marea Britanie. Opt piese semnate Indie Folker fac parte din coloana sonoră a filmului “Lie With Me” regizat de Jamison Brandi, film ce a fost lansat în decembrie 2012.

Astfel de concerte în cadrul festivalului de jazz, în aer liber, au loc din aprilie 2016. Anul trecut, au numărat organizatorii, asistența la aceste concerte a ajuns la 17.000 de persoane.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare