Închide

Cod portocaliu și galben de furtuni și vijelii în Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 24, 2022 0 408

Cod portocaliu și galben de furtuni și vijelii în Cluj până diseară aproape de miezul nopții sau, după caz, până mâine dimineață.
Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu și după caz galben de vreme instabilă până dimineață, jumătatea de vest a Clujului e sub avertizare cod portocaliu până diseară la ora 23, iar cealaltă jumătate e sub avertizare cod galben până mâine dimineață la ora 6.
Local în Transilvania, Moldova, iar mai ales spre seară și la începutul nopții în regiunile sudice vor fi perioade cu vijelii puternice cu rafale de peste 90 km/h, frecvente descărcări electrice și grindină. Pe alocuri aversele vor fi torențiale, cantitățile de apă vor depăși 35 de litri pe metrul pătrat, iar în zonele montane izolat 50 de litri pe metrul pătrat. Este și cazul jumătății de vest a Clujului, în vreme ce în cealaltă jumătate meteorologii se așteaptă la instabilitate atmosferică accentuată cu intensificări ale vântului și vijelii cu rafale de peste 75 km/h, grindină, descărcări electrice și izolat averse torențiale.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare