Închide

Clujul turistic se promovează în Elveția

ActualitateTop News by Catalin Suciu - ian. 23, 2018 0 383

Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) din cadrul Consiliului Județean Cluj va participa în perioada 25-28 ianuarie 2018 la Târgul Internațional de Turism FESPO de la Zurich – manifestare turistică internațională de top dedicată vacanțelor, călătoriilor și celor mai atractive modalități de petrecere a timpului liber.

Peste 70.000 de vizitatori sunt așteptați la târg, e evenimentul de la Zurich fiind unul dintre cele mai importante de acest gen. În acest an România are statutul de țară parteneră, fapt pentru care va organiza o serie de evenimente cultural-artistice, degustări de produse tradiționale, prezentări și workshop-uri, celebrând astfel 100 de ani de la Marea Unire.

Pe parcursul celor patru zile dedicate evenimentului vor fi prezentate publicului, prin intermediul materialelor informative și de promovare, cele mai atractive și reprezentative locuri, obiective și evenimente de interes turistic din județul Cluj. Vizitatorii târgului vor primi, astfel, pliante tematice, broşuri, flyere, hărți turistice, albume, precum și alte materiale multimedia și de promovare. Acestea vor fi însoțite de informații de specialitate adresate specialiștilor din domeniu în scopul promovării și dezvoltării imaginii turistice a județului în rândul publicului de pe întreg mapamondul.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu