Închide

Clujul, sub cod galben de vreme rea. Ninsori și trafic îngreunat în 18 regiuni ale României

Actualitate by Catalin Suciu - ian. 18, 2018 0 321

Optsprezece judeţe din Oltenia, Transilvania şi Moldova se află până joi seară sub cod portocaliu de ninsori şi viscol. De asemenea, până la ora 22.00 este în vigoare o avertizare cod galben de vânt puternic şi precipitaţii abundente. Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că mai multe drumuri naţionale sunt acoperite cu zăpadă, iar pe DN1 şi DN 73 a fost restricţionat traficul greu.

Județul Cluj se află sub cod galben până la ora 22:00, potrivit meteorologilor. S-au emis avertizări pentru precipitații însemnate cantitativ, predominant ninsori și intensificări ale vântului.

Până la ora 20:00, alte regiuni se află sub cod portocaliu de vânt puternic, viscol, zăpadă troienită în Munții Banatului, Carpații MEridionali și Carpații de Curbură.

Peste 10.000 de consumatori au rămas fără curent electric în judeţele Alba, Argeş, Bacău, Brăila şi Hunedoara, Prahova şi Harghita.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu