Închide

Clujul e singurul județ din țară cu peste două sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus și azi, are cea mai mare rată de infecție din România

SănătateTop News by Actual de Cluj - aug. 25, 2022 1 143

Clujul e singurul județ din țară cu peste două sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus și azi, are cea mai mare rată de infecție din România, peste Capitală.
Datele Ministerului Sănătății arată că în ultimele 24 de ore în Cluj au fost depistate 218 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe într-un județ din România, Clujul fiind singurul județ unde numărul de cazuri noi depășește pragul de două sute în acest interval. Rata de infectare, cea mai mare din România, este azi de 5,54 cazuri la mie în Cluj, peste Capitală și dublu față de media națională, care azi e de 2,8 cazuri la mie.
În total până acum în Cluj au fost depistate în cei doi ani și jumătate de pandemie un număr de aproape 181.000 de cazuri de infecție, în Cluj, cele mai multe într-un județ din țară. În spitalele din Cluj se află azi 149 de pacienți infectați cu coronavirus, dintre care 13 sunt la terapie intensivă, în stare critică.

Un comentariu

Scrie un comentariu