Închide

Clujul e singurul județ din țară care raportează astăzi peste o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus, are a doua cea mai ridicată rată de infectare din țară

SănătateTop News by Actual de Cluj - nov. 22, 2021 0 265

Clujul e singurul județ din țară care raportează astăzi peste o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cu excepția Capitalei.
În Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 102 cazuri noi de infecție cu coronavirus, e singurul județ din țară exceptând Capitala cu 188 de cazuri noi care raportează peste o sută de cazuri în acest interval. Clujul rămâne astfel județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție depistate de la debutul pandemei până în prezent, azi numărul acestora ajunge la 86.348, cifră depășită doar de Capitală, cu peste 300.000 de cazuri. Clujul e urmat la mică distanță de județul Timiș, cu 85.600 de cazuri de infecție depistate, dar acesta raportează în ultimele 24 de ore un număr de 83 de cazuri noi.

Numărul mic de cazuri noi raportate azi, față de zilele anterioare, e determinat de faptul că în ultimele 24 de ore în Cluj, fiind duminică, au fost procesate considerabil mai puține teste de depistare a infecției decât cele procesate într-o zi obișnuită – mai puțin de o mie de teste față de o medie de două mii.

Să mai menționăm că rata de infectare din Cluj, care azi ajunge la 4,5 cazuri la mie, în scădere de la 4,83 ieri, e printre cele mai ridicate din țară, e depășită doar de cea înregistrată în județul Arad, unde aceasta a ajuns azi la 4,8 cazuri la mie. Mai jos situația în fiecare județ, astăzi:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare