Închide

Clujul e singurul județ din România cu peste o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus de ieri până azi, aproape câte în București, în condițiile în care are cea mai ridicată incidență a infecției din țară

Sănătate by Actual de Cluj - sept. 26, 2022 0 115

Clujul e singurul județ din România cu peste o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus de ieri până azi, aproape câte în București, în condițiile în care are cea mai ridicată incidență a infecției din țară.
Astfel, de ieri până azi în Cluj au fost depistate 101 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe într-un județ din țară, conform datelor Ministerului Sănătății publicate în urmă cu puține momente. Doar în București au fost înregistrate în acest interval mai multe cazuri noi, e vorba de 144. Al treilea cel mai mare număr de cazuri noi de ieri până azi e în Maramureș, 52. Incidența infecției cu coronavirus, la rândul său, este azi în Cluj de 1,92 cazuri la mie, cea mai ridicată din țară și dublă față de media națională, de 0,93 cazuri la mie.
Până acum în cei doi ani și jumătate de pandemie de coronavirus în Cluj au fost depistate peste 184.700 de cazuri de infecție cu coronavirus, cele mai multe într-un județ din țară.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu