Închide

Clujul are și azi cel mai mare număr de cazuri noi de infecție cu coronavirus din țară, după București, și cea mai mare rată de infectare din România, dublă față de media națională

SănătateTop NewsUncategorized by Actual de Cluj - aug. 26, 2022 0 193

Clujul are și azi cel mai mare număr de cazuri noi de infecție cu coronavirus din țară, după București, și cea mai mare rată de infectare din România, dublă față de media națională.
Astfel, coform datelor Ministerului Sănătății în Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 179 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe din țară după București cu 453 de cazuri noi. Rata de infectare din Cluj ajunge azi la 5,23 cazuri la mia de locuitori, cea mai mare din România și dublă față de media națională, care azi ajunge la 2,63 cazuri la mie. De altfel Clujul e singurul județ din România cu o incidență a cazurilor de peste cinci la mie. Azi în spitalele din Cluj se află 135 de pacienți infectați cu coronavirus, dintre care 15 sunt la Terapie Intensivă, în stare gravă.
Să adăugăm că în total până acum în Cluj în cei doi ani și jumătate de pandemie au fost depistate peste 181.100 de cazuri de infecție, cele mai multe într-un județ din țară.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu