Închide

Clujul are și azi cea mai ridicată rată a infecției cu coronavirus din România, peste București și dublă față de media națională, s-a înjumătățit într-o lună

Sănătate by Actual de Cluj - oct. 07, 2022 0 121

Clujul are și azi cea mai ridicată rată a infecției cu coronavirus din România, peste București și dublă față de media națională, după ce de ieri până azi în Cluj au fost depistate zeci de cazuri noi de infecție.
Astfel, rata de infectare e azi în Cluj de 1,33 cazuri la mia de locuitori, cea mai ridicată din România și dublă față de media națională, care azi ajunge la 0,62 cazuri la mie. Aceasta după ce de ieri până azi în Cluj au fost depistate 42 de cazuri noi de infecție, cele mai multe din țară după București cu 176 și Bihor cu 43 de cazuri noi. Clujul e urmat de Timiș, cu 35 de cazuri noi de infecție în acest interval.
Să adăugăm că în Cluj au fost depistate până acum, în cei doi ani și jumătate de pandemie, un număr de aproape 185.500 de cazuri de infecție, mai exact 185.493, cele mai multe într-un județ din țară.

În urmă cu o lună, în 7 septembrie, în Cluj incidența era de 3,16 la mie, atunci în Cluj erau depistate 164 de cazuri noi.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu