Închide

Clujul are cea mai mare rată de infecție cu coronavirus din țară și astăzi, la mare distanță de restul județelor

SănătateTop News by Actual de Cluj - ian. 14, 2022 0 327

Clujul are cea mai mare rată de infecție cu coronavirus din țară și astăzi, la mare distanță de restul județelor, inclusiv celelalte județe aflate în scenariul roșu, care au depășit pragul de trei cazuri la mia de locuitori.
E vorba de o incidență de 5,73 cazuri la mia de locuitori azi în Cluj, dublu față de media națională, care azi e de 2,72 cazuri la mie, și considerabil peste rata de infectare din orice alt județ.
Incidențe ridicate se mai înregistrează azi în Suceava – 4,38 cazuri la mie – și București, 4,1 cazuri la mie, singurele județe, alături de Cluj, care depășesc pragul de patru cazuri de infecție la mia de locuitori.

Amintim, încă o zi cu peste șapte sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj, județul e singurul cu peste șapte sute de cazuri noi azi, exceptând Capitala.
Sunt 753 cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj, azi, cele mai multe din țară în ultimele 24 de ore. Doar în București au fost depistate mai multe cazuri, peste 1.500.
Cu aceste cazuri noi numărul total al cazurilor de infecție depistate în Cluj de la debutul pandemiei până în prezent depășește cifra de 95.000, la 95.201, de departe cele mai multe din țară exceptând Capitala. Doar un alt județ a depășit până acum pragul de 90.000 de cazuri de infecție depistate, e vorba de Timiș cu 92.800 de cazuri.

Incidența în fiecare județ din țară, azi:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare