Închide

Clujenii pot afla mult mai ușor ceea ce se va construi lângă ei sau în zonele de interes dacă își fac cont pe Ghișeul Unic al Consiliului Județean Cluj

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - feb. 08, 2023 0 215

O nouă facilitate este disponibilă în aplicația Ghișeul Unic implementată în premieră națională de Consiliul Județean Cluj. Orice cetățean care locuiește într-o anumită zonă sau dorește să construiască într-o localitate, în aria de competență urbanistică a Consiliului Județean, poate fi notificat automat în momentul în care va fi emis un certificat de urbanism sau o autorizație care privește respectiva zonă, presetată din contul pe care aceștia trebuie să și-l facă în aplicație.

Această nouă funcție se adaugă celorlalte cinci recent puse la dispoziția clujenilor, prin care aceștia, începând cu data de 1 ianuarie a.c., pot depune și obține, în format electronic, documente precum: comunicări de începere și finalizare a lucrărilor, certificate de edificare și atestare și avize de oportunitate.

Notificările se primesc doar pentru localitățile unde CJ Cluj este responsabil  cu emiterea documentațiilor.

Harta cu competențele este disponibilă în partea de jos a paginii, zona de Atlas Teritorial (competențe în domeniul urbanismului).

Link către aplicație

Forul administrativ județean a oferit clujenilor, în premieră națională, încă de anul trecut, posibilitatea de a depune documentația și de a obține online, în format digital, certificate de urbanism și autorizații de construire perfect valide din punct de vedere juridic, fără să mai fie nevoie de deplasarea la sediul Consiliului Județean.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu