Închide

Clujenii, invitați de primarul Boc în noul parc „Între Lacuri”. După ce se încheie starea de urgență

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - apr. 04, 2020 0 1061

Lucrările de amenajare a noului parc „Între Lacuri” se apropie de finalizare – anunță primarul Clujului, Emil Boc.  „Dragi clujeni, după încheierea stării de urgență și ridicarea tuturor restricțiilor și interdicțiilor impuse de către autorități, vă aștept să ne bucurăm împreună de acest nou parc” – a scris edilul pe pagina personală de facebook.

Reamintim că lucrările de amenajare a acestui parc au debutat în august, anul trecut. Contractul de lucrări a fost câștigat de firma Nord Conforest (care a realizat și baza sportivă din Gheorgheni). Valoarea lucrărilor se ridică la 7,8 milioane de lei, fiind acoperită din fonduri europene în proporție de 98% (prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Os. 4.2. Reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate, vacante sau neutilizate din municipiile reședință de județ).

Cu o suprafață de 9450 mp, parcul dispune de 5957 mp de suprafață verde, numeroase alei pietonale, 165 arbori, peste 400 de metri liniari de arbuști, gard viu și flori, zone interactive și de joacă, zonă cu echipamente pentru fitness, toalete automate, stație de încărcare pentru bicilete și trotinete electrice, etc.

Parcul Între Lacuri

Cluj-Napoca – un nou parc: lucrările la Parcul Între Lacuri se apropie de finalizareDragi clujeni, După încheierea stării de urgență și ridicarea tuturor restricțiilor și interdicțiilor impuse de către autorități, vă aștept să ne bucurăm împreună de noul parc Între Lacuri.Cu o suprafață de 9450 mp, parcul dispune de 5957 mp de suprafață verde, numeroase alei pietonale, 165 arbori, peste 400 de metri liniari de arbuști, gard viu și flori, zone interactive și de joacă, zonă cu echipamente pentru fitness, toalete automate, stație de încărcare pentru biciclete și trotinete electrice, etc.Parcul este realizat prin finanțare europeană, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Os. 4.2. Reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate, vacante sau neutilizate din municipiile reședință de județ.

Publicată de Emil Boc pe Vineri, 3 aprilie 2020

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare