Închide

Clujeanul Rareș Trișcă n-a făcut mulți purici la Ministerul Sănătății

ActualitatePolitica by Cosmina Fernoaga - sept. 14, 2017 0 2150

Medic chirurg de profesie, social-democratul clujean Rareș Trișcă a fost  numit secretar de stat în cadrul Ministerului Sănății la începutul lui 2017. De altfel, el a fost primul și singurul PSD-ist clujean care a intrat în Guvern, fără ca partidul să ofere prea multe detalii în această privință. Pe tăcute a fost numit secretar de stat, și tot așa a plecat din funcție, la câteva luni distanță. Contactat de Actual de Cluj, Rareș Trișcă spune că a plecat de bună voie din funcție, din motive de sănătate. „Am acumulat foarte mult stres. Am niște probleme de sănătate și am decis să mă retrag. Eu sunt medic de profesie. Stau puțin la Cluj, apoi mă întorc la Bistrița, la spitalul la care am profesat ca medic”, a spus Trișcă.  Sursele Actual de Cluj au dezvăluit că plecarea lui Trișcă ar fi fost provocată de niște grei din partid, pentru că acesta ar fi avut mai multe divergențe cu o serie de medici.

Președintele PSD Cluj, Horia Nasra, nu a putut fi contactat pentru mai multe detalii. Cert este că Rareș Trișcă a demisiont încă de la sfârșitul lunii august, iar locul lui a fost luat de un fost deputat, Rodica Nassar, din Teleorman, conform deciziei primului ministru Mihai Tudose, semnată în 31 august. Rodica Nassar este economist de profesie, căsătorită cu un cetățean libanez.

Citește și:

Un clujean, desemnat secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății. Este medic chirurg

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.