Închide

Clujeanul care și-a omorât mama și bunica în Baciu, dus în instanță cu propunere de arestare preventivă UPDATE A fost arestat

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 01, 2022 0 263

Autorul dublei crime de ieri din Baciu a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, în această după-masă, după ce și-a înjunghiat mama și bunica.

Anchetatorii susțin că ieri în jurul amiezii, în timp ce se afla în locuința familială din Baciu, suspectul le-a înjunghiat pe mama și bunica sa, în vârstă de 58 și respectiv 84 de ani, prin aplicarea mai multor lovituri cu corpuri dure, la nivelul capului. Suspectul a mai suferit condamnări anterioare pentru infracțiuni săvârșite cu violență. De asemenea, acesta a mai avut manifestări violente și în familie, au arătat anchetatorii, fără să precizeze dacă suspectul avea sau nu probleme cu drogurile. Cu ocazia audierii în calitate de suspect, acesta s-a prevalat de dreptul la tăcere.

Anchetatorii au mai arătat că cel care a sunat la numărul de urgență 112 a fost fratele suspectului. Acesta din urmă a fost pus sub acuzația de violență în familie.

UPDATE Instanța a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă, a arătat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, Mihaela Sfiriac, pentru actualdecluj.ro.

Citește și:

Dublu asasinat în Baciu, un tânăr și-ar fi omorât mama și bunica pe fondul consumului de droguri

Dubla crimă de ieri din Baciu, unde un bărbat și-a omorât mama și bunica cu cuțitul, a fost descoperită de fratele autorului

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu