Închide

Club de handbal la Gilău. Proiectul e condus de fosta mare jucătoare Carmen Amariei

Sport by Actual de Cluj - iun. 24, 2021 0 379

Comuna Gilău dezvoltă un proiect sportiv care vizează înființarea unui club de handbal. Potrivit autorităților locale, proiectul este coordonat de Carmen Amariei, una dintre cele mai importante jucătoare din istoria echipei naționale.

„GILĂUL VREA HANDBAL. Ați reacționat foarte mulți la anunțul privind formarea clubului de handbal Gilău Titans. Fosta componentă a echipei naționale Carmen Amariei, care a inițiat proiectul, în colaborare cu Primăria, a primit numeroase telefoane, semn că locuitorii din Gilău vor să își trimită copiii să facă sport. Foarte bine, prieteni, sportul înseamnă sănătate. Carmen a decis ca prima întâlnire cu viitoarele handbaliste și viitorii handbaliști să aibă loc în 6 iulie, la ora 17, în sala de sport a Liceului „Gelu Voievod”. Sunt așteptați copii, fete și băieți, la cele trei categorii anunțate, sub 9 ani, sub 11 și sub 13 ani. Hai Gilău Titans!

În continuare, pentru înscrieri aveți la dispoziție o adresă de email: carmen.titanscluj@gmail.com, și un număr de telefon: 0736 377 335”, a scris primarul comunei, Topan Gelu, pe facebook.

Foto: Silviu CRISTEA

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare