Închide

Chiar dacă sunt cozi la început de an la ghișeele Primăriei, numărul clujenilor care au depus online cereri pentru parcări a crescut

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - ian. 16, 2023 0 306

Numărul cererilor pentru parcare depuse online a crescut semnificativ, cererile online reprezentând peste 70% din totalul cererilor depuse, anunță viceprimarul Dan Tarcea.

Oficialul a publicat o statistică privind numărul de cereri pentru parcare depuse în primele zece zile din an, comparativ pe 2021-2022 și 2023. Este vorba despre perioada în care se formează cozi la ghișeele Primăriei. Spre exemplu anul acesta, clujenii au reclamat că sistemul online a dat rateuri, de aceea au veni și au stat cu noaptea în cap în prima zi în care s-au deschis ghișeele, tocmai pentru a fi siguri că depun cererea pentru un loc de parcare.

Potrivit statisticii, anul acesta, peste 5400 de clujeni au depus cereri online pentru un loc de parcare. La ghișeșe, în primele zece zile, au depus fizic cereri alți peste 1850 clujeni.

„Cererile de parcare pentru riverani din cartierele municipiului Cluj-Napoca pot fi depuse online de către persoanele fizice cu domiciliul stabil sau reşedinţa în Cluj-Napoca care deţin în proprietate un autoturism cu inspecţia tehnică periodică în valabilitate sau au în folosinţă un autoturism, respectiv persoanele juridice cu sediul social sau punctul de lucru în Cluj-Napoca cu autoturism în proprietate cu inspecţia tehnică periodică în valabilitate”, a mai militat viceprimarul Dan Tarcea pentru sistemul de depunere online.

sursa foto: captura/observatornews.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu