Închide

CFR, remiză cu ASA Târgu Mureș în deplasare. „Feroviarii” au avut un penalty neacordat

Sport by Catalin Suciu - sept. 26, 2015 0 302

CFR Cluj a remizat vineri cu ASA Târgu Mureș după un meci spectaculos, cu multe ocazii de gol.

Gazdele au început în atac meciul și au ratat o șansă mare de a deschide scorul în minutulm 7, când Lucian Goian a respins de pe linia porții mingea. Petrucci a replicat printr-un șut de la 20 de metri, puțin alături (12), iar în faza următoare, Lucian Goian s-a opus execuției lui Dedov (13). Jocul a rămas deschis, alert, cu un ritm bun, peste media obișnuită a campionatului.

Gabi Mureșan a trimis un trasor , marcă înregistrată,  de la 32 de metri, însă Marc s-a întins și și-a salvat echipa (16), după care Beleck s-a înălțat și-a reluat centrarea lui Nouvier puțin alături (19). Stăncioiu a greșit apoi și l-a lovit cu genunchiul în spate pe Cristian Lopes, fază la care s-ar fi impus lovitură de la unsprezece metri (32). Centralul Cristian Balaj a lăsat jocul să meargă, iar în finalul reprizei  clujenii și-au trecut în cont cea mai mare ocazie a partidei. Jakolis a scăpat singur cu Stăncioiu, a evitat să tragă la poartă , iar Bejan l-a ajuns din urmă și a trimis balonul în corner (38).

Belek putea deveni eroul serii, însă a ratat o altă ocazie mare în partea secundă , când n-a cadrat poarta din doar 7 metri (75), astfel că meciul s-a încheiat nedecis.
ASA – CFR 0-0

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu – Golanski, Gonzalez, Bejan, Balic – Mureşan, Brandan – Jazvic (Gorobsov ’82), Dedov, Romario (Louis Pedro ’70) – Manolov (Axente ’66)

Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Marc – Tiago Lopes, Larie, Goian, Camora – Voiculeţ, Petrucci – Jakolis (Vitor Bruno ’77), Cristian Lopez, Nouvier (Păun ’60) – Beleck. Antrenor: Francisc Dican

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.